A Szájer-kedd összefoglalója

Szájer József a Fidesz-KDNP legújabb szégyenfoltja akiről érdekes dolgok láttak ma napvilágot, ezeket a híreket szedtük egy csokorba.

Kedd délelőtt robbant a hír mely szerint tobb belga lap is arról számolt be hogy egy azóta lemondott magyar EP-képviselő is részt vett egy tiltott brüsszeli orgián pénteken. Akkor még csak sejteni lehetett hogy az előtte két nappal (vagyis vasárnap) EP-mandátumáról lemondott Szájer Józsefről lehet szó.

Mivel jól tudta hogy előbb-utóbb kiderül kora délután Szájer József elismerte, hogy ott volt a brüsszeli illegális bulin, ám tagadta hogy bármi köze lett volna a rendőrök által a helyszínen megtalált kábítószerhez.

Brüsszeli sajtóértesülések korábban arról szóltak, hogy az orgia helyszíne a Le Detour nevű melegbár volt, ami egyébként 30 méterre van a brüsszeli városházától, Szájer azonban házibuliként hivatkozik az eseményre.

Estefelé a Telex kérdésére a Brüsszeli ügyészség megerősítette hogy Szájer táskájából került elő a drog.

Az 1961-es születésű S.J. az ereszcsatornán próbált meg elmenekülni a helyszínről (…) a hátizsákjában pedig kábítószert találtak a rendőrök

Már mémek is születtek az esetről

Természetesen érkeztek reakciók a Szájer-üggyel kapcsolatban a mai nap:

Vona Gábor tőle megszokott módon nem az éppen földön fekvő Szájert kezdte el rugdosni hiszen véleménye szerint megteszi ezt a felbolydult internetes közvélemény. Inkább az ügy lehetséges hatásairól jegyzett meg néhány gondolatot, mint például: Borkai főpolgármestert csinált Karácsony Gergelyből, Szájer…

Természetesen a Jobbik sem hagyhatta szó nélkül a történeteket. A párt EP-képviselője Gyöngyösi Márton azt írta az ügyről hogy:

Borkai és Kaleta után újabb fideszesről derült ki dicstelen módon, hogy ő bizony azokat a pártja által annyit emlegetett keresztény-konzervatív erkölcsöket magára mégsem tartja kötelezőnek

De ahogy az várható volt a többi ellenzéki párt (MSZP, Momentum és a DK) sem ment el szó nélkül a dolog mellett.

És ez mind 1 nap történt, ma, a Szájer-kedden. Kíváncsian várjuk mit hoz a holnap.

Kapcsolódó cikkek