Nyár végére tették át a Ceglédi Street Food Fesztivált

Mint ismert a koronavírus járvány elleni védekezés miatt augusztus 15-ig rendezvénystop van életben Magyarországon. A Ceglédi Street Food Fesztivál szervezői mindenképp szeretnék megtartani a rendezvényt ezért a július közepi időpontot augusztus végére módosították. A szervezők olyannyira biztosak abban hogy nyár végén sikerül megtartaniuk a fesztivált hogy már a fellépőket is bejelentették a minap Facebook oldalukon: Tehát a Ceglédi Street Food Fesztivál új időpontja 2020. augusztus 27-30. Kapcsolódó cikk:

Bővebben >>

Idén lesz a XX. Vecsési Káposztafeszt

A rendezvény szervezői egy rövidke Facebook posztban jelentették be a minap hogy ebben az évben is lesz Vecsési Káposztafeszt. Vecsés legnagyobb gasztronómiai-kulturális eseményén ezúttal is lesz: terményáldás felvonulás főzőverseny savanyúságverseny – amelyen mindenki megkóstolhatja a “Hagyományok-Ízek-Régiók” azaz a HÍR- védjeggyel elismert vecsési savanyú káposztát kulturális fellépők koncertek és sok minden más… A XX. Vecsési Káposztafeszt időpontja 2020. szeptember 26. és 27. A tervezett programokról folyamatosan tájékoztatást találtok a Káposztafeszt honlapján, de itt a 2230.hu-n is megtaláljátok majd az aktuális friss infókat.

Bővebben >>

A 2019-es Vecsési Káposztafeszt programja

Igen sokszínű program várja idén a XIX. Vecsési Káposztafeszt látogatóit. A két napos rendezvényen kicsik és nagyok egyaránt találnak majd kedvükre való programot. A vetélkedők és gasztronómiai érdekességeken kívül a Becherovka színpadon számos érdekes előadást és koncertet láthatnak majd az érdeklődők. Lesz sláger party, gyerek koncertek, a második napot pedig Magna Cum Laude koncertje koronázza majd meg. Íme az idei Káposztafeszt program:

Bővebben >>

XIX. Vecsési Káposztafeszt 2019

Idén is megrendezésre kerül a hagyományos Vecsési Káposztafeszt, immáron 19. alkalommal. Az időpont: 2019. szeptember 21-22. A szervezők akárcsak a korábbi években most is igyekeznek Vecsés legjellegzetesebb ízeit felvonultatni és mindezt vegyíteni az ország legjobb kézműves mestereinek kínálatával. A rendezvény mottója 2019-ben is “minőség és tradíció”. A program egyenlőre elég foghíjas, annyi azonban már biztos hogy 21-én 19 órától Káposztafeszt SlágerParty lesz a nagyszínpadon, fellép többek közt a Groovehouse, az Animal Cannibals, Burai Krisztián, Korda György és Balázs Klári, DJ Dominique, Csordás Tibi, DJ Bárány és még sokan mások. Ha…

Bővebben >>