Romantika Ünnep Gyömrőn 2022

2022-ben is megrendezésre kerül városunkban a méltán népszerű Romantika Ünnep Gyömrőn. Változatos programokban idén sem lesz hiány a 3 napos rendezvényen melyet június utolsó hétvégéjén rendeznek meg Gyömrőn. Az olyan elmaradhatatlan programok mellett – mint a gyertyaúsztatás a Tófürdőn – ebben az évben is remek élményekkel gazdagodhat aki kilátogat a rendezvényre. A 2022-es RÜGY részletes programját az alábbi 👉 linken éred el. Íme egy kis kedvcsináló mire számíthatsz Gyömrőn a Romantika Ünnep hétvégéjén: 🔴 Old Negresco Június 24-én Jász Andris romantikus szaxofon estje, június 25-én pedig salsa est vár rád…

Bővebben >>

Gyermeknap Gyömrőn

Az 1950-es évek közepétől tartják május utolsó vasárnapján Magyarországon a gyermeknapot. Gyömrőn idén május 29-én családi nap kerül megrendezésre ezen alkalomból. Az eseményen a szervezők koncertekkel tarkított gyermekprogramokkal várják a családokat Gyömrőn a Fő téren. A 2022-es gyömrői gyermeknap részletes programja:

Bővebben >>

Húsvéti Családi Nap Gyömrőn

Húsvéti Családi Nap lesz Gyömrőn 2022. április 17-én vasárnap 10 és 16 óra között a Fő téren és a Hankó István Művészeti Központban. Lesznek koncertek, bábelőadas, ládavasút, kézműves foglalkozások, óriásbuborék show valamint húsvéti falatka kóstolás. A rendezvény ingyenes. 👉Húsvéti Családi Nap részletes program👈 Forrás: Gyömrő Város Önkormányzata

Bővebben >>

Feszült lélektani krimi Gyömrőn a Hankóban: Diplomácia

ALFÖLDI RÓBERT ÉS SZTARENKI PÁL GYÖMRŐN! Január 26-án 19 órától a Hankó István Művészeti Központ színpadán lesz látható a Diplomácia című előadás, melyben Von Choltitz tábornok (Sztarenki Pál) és Raoul Nordling (Alföldi Róbert) svéd diplomata feszül egymásnak a második világháború idején. A tét: Párizs megmaradása. Az esemény Facebook oldala ezen a linken érhető el.

Bővebben >>

Lengyel Tamás előadás Gyömrőn

Lengyel Tamás egyszemélyes vígjátékával érkezik Gyömrőre januárban. Helyszín: Hankó István Művészeti Központ Időpont: 2022. január 13. (csütörtök) 19 óra Apának lenni nem könnyű. Sőt elképesztően nehéz. Főleg, mert senki nem mondta el, hogyan kell csinálni. Mostanáig! Ebben az apanevelő előadásban szó lesz a terhesség különböző fázisairól, a magzattelepátiás kommunikációról, a babakocsivásárlás traumáiról, levakarhatatlan nőrokonokról, a szabadban szoptatás férfiakra gyakorolt hatásairól, a játszótér szellemeiről és a nagy mennyiségben hallgatott Gryllus Vilmos dalok mentálhigiénés következményeiről. Bővebb infó az esemény 👉 Facebook oldalán.

Bővebben >>

GyömrőTök 2021

A korábbiakkal ellentétben idén szeptember végén kerül megrendezésre a GyömrőTök rendezvény. A pandémiás helyzetből adódó esetleges későbbi szigorítások miatt került előbbre az időpont, de az sincs kizárva hogy a jövőben már nem a halloweenhez lesz igazítva a rendezvény hanem inkább az ősz szépségeiről, a szüret valamint a be takarítás utáni vigazságokhoz fog szólni főképp. Idén viszonylag nagy rendezvény lesz a GyömrőTök széles program kínálattal, koncertekkel a Fő téren a központi parkban.

Bővebben >>

Gyömrő 20 – programok

Ebben az évben ünnepli várossá válásának 20. évfordulóját Gyömrő. Ezen alkalomból idén 2 napos programsorozat várja az érdeklődőket. Az augusztus 20-i programokat 👉ezen a linken éred el. 21-én a központi focipálya mellett Jazz Pikniket szervez a Jó Itt Élni! Közösség koncerttel, borkóstolóval és szabadtéri filmvetítéssel. A Békebeli Sörkertben pedig nyárzáró Sportbál kerül megrendezésre.

Bővebben >>