Újabb sokk a kutakon péntektől

Ismét drágul az üzemanyagok ára péntektől – derül ki a Holtankoljak.hu portál adataiból. A benzin és a gázolaj is 9 forinttal kerül majd többe péntektől igy előbbi 482, míg utóbbi 493 forintba kerül majd literenként. A fenti összegek átlagárak, így például autópálya mellett egészen biztosan nem tudunk majd 500 forint alatt tankolni holnaptól. Az üzemanyagok áraInfogram A héten nem ez lesz az első üzemanyagár drágulás ugyanis szerdától a benzin 8, míg a gázolaj 6 forinttal kerül többe.

Bővebben >>

Akkora benzinár csökkenés jön szerdán ami már április óta nem volt

5 forinttal csökken a benzin ára szerdától a Holtankoljak.hu értesülései szerint. Ezzel a 95-ös benzin átlagos literára 361 Ft lesz. A dízel ára nem változik így marad a 369 forintos átlagár ennél az üzemanyag típusnál. Az Mfor.hu számításai szerint utoljára április 8-án esett ekkorát a benzin ára, miközben a gázolajé október 7-e óta változatlan.

Bővebben >>

267,9 forint a benzin a legolcsóbb kúton, az átlagár is bőven 300 alatt

Tovább folytatódik az üzemanyagárak csökkenése. A Holtankoljak.hu információi szerint jelenleg Magyarországon legolcsóbban 267,9 forintért tankolhatunk E10-és benzint egy budaörsi benzinkúton. Ezen kívül egy olyan kút van az országban ahol 270 forint alatt és további kilenc kút ahol 275 forint alatt tankolhatunk jelenleg. A legdrágábban egy törökbálinti M0-ás melletti töltőállomáson lehet üzemanyagot vételezni 332,9 forintért. A benzin átlagára 290,3 Ft. Gázolajat 308,9 és 369,9 forint között tankolhatunk jelenleg, ezen üzemanyag átlagára 331,2 Ft a Holtankoljak.hu szerint. Legutóbb múlt pénteken változott az üzemanyagok ára Magyarországon, akkor a benzin 5 míg a gázolaj…

Bővebben >>