Terasz építés raklapokból – íme néhány ötlet

Sokan nem is gondolnák de a raklapok nem csak bútorok készítésére lehetnek hasznosak. Komplett teraszokat is lehet építeni belőlük. Az alábbi összeállításban erre találsz néhány példát mely hasznos lehet az induláshoz. +1 ugyan nem terasz de ötletmerítésnek jó lehet. Pofás kis kertet lehet kialakítani raklapokból: És ha már a terasz készen van íme néhány raklap bútor rá:

Bővebben >>

Kisméretű mellékhelység kialakítási ötletek

Nem rossz dolog az ha több mellékhelység is van a lakásban. Akár lehet egy vendég toalettünk, de gyerekes családoknál is nagyon praktikus tud lenni. Többféle módja is van egy új WC kialakításának otthonunkban. Átalakíthatunk egy már meglévő kisebb helységet (gardrób, kamra) vagy ha a lakás méretei engedik lecsaphatunk egy kis részt valahonnan (például nappali, fürdőszoba, emeletes házaknál a lépcső alatti rész vagy esetleg hálószoba). Bárhogy is lesz az új mellékhelység mérete valószínűleg elég kicsi lesz. Ennek a kisméretű toalettnek a kialakítására találsz néhány ötletet ebben a cikkben.

Bővebben >>

Szuper ötletek kicsi fürdőszoba berendezésére – 40+ fürdő dizájn

A legtöbb lakásban – de még a családi házakban is – elég kis méretű fürdőszoba található. Viszont okos kialakítással remek végeredményeket lehet elérni. Találtál egy remek kis eladó lakást, de vacilálsz a megvételén mert kicsi a fürdő? A mai összeállításban kicsi fürdőszobák kialakítására és berendezésére hoztam több mint 40 példát. Az alábbi fürdő dizájn képes gyűjteményből ötleteket meríthetsz álom fürdőszobádhoz. Szuper ötletek kicsi fürdőszoba berendezésére – 40+ fürdő dizájn:

Bővebben >>