Feszült lélektani krimi Gyömrőn a Hankóban: Diplomácia

ALFÖLDI RÓBERT ÉS SZTARENKI PÁL GYÖMRŐN! Január 26-án 19 órától a Hankó István Művészeti Központ színpadán lesz látható a Diplomácia című előadás, melyben Von Choltitz tábornok (Sztarenki Pál) és Raoul Nordling (Alföldi Róbert) svéd diplomata feszül egymásnak a második világháború idején. A tét: Párizs megmaradása. Az esemény Facebook oldala ezen a linken érhető el.

Bővebben >>

Lengyel Tamás előadás Gyömrőn

Lengyel Tamás egyszemélyes vígjátékával érkezik Gyömrőre januárban. Helyszín: Hankó István Művészeti Központ Időpont: 2022. január 13. (csütörtök) 19 óra Apának lenni nem könnyű. Sőt elképesztően nehéz. Főleg, mert senki nem mondta el, hogyan kell csinálni. Mostanáig! Ebben az apanevelő előadásban szó lesz a terhesség különböző fázisairól, a magzattelepátiás kommunikációról, a babakocsivásárlás traumáiról, levakarhatatlan nőrokonokról, a szabadban szoptatás férfiakra gyakorolt hatásairól, a játszótér szellemeiről és a nagy mennyiségben hallgatott Gryllus Vilmos dalok mentálhigiénés következményeiről. Bővebb infó az esemény 👉 Facebook oldalán.

Bővebben >>

Detzky Júlia “In Situ” címmel életmű-kiállítás nyílik Gyömrőn

100 évvel ezelőtt született Detzky Júlia festőművész, akvarell- és batikfestő, belsőépítész, iparművész, a gyömrői művészeti élet egyik meghatározó személyisége, a híres Nagy István Csoport gyömrői régiójának oszlopos tagja, aki magát egyszerűen inkább csak dokumentátornak tartotta. Ez alkalomból 2021. augusztus 15-én 17 órai kezdettel nyílik In Situ címmel életmű-kiállítás alkotásaiból a Hankó István Művészeti Központban (Gyömrő, 2230, Fő tér. 1/b) Az In situ [ejtsd: in szitu] latin kifejezés, melynek jelentése: eredeti, természetes helyén vagy helyzetében. Ezt saját alkotásairól mesélve sokszor hallhattuk tőle. Művei leggyakrabban egy adott pillanatot örökítettek meg, ahogy az…

Bővebben >>

Január végén Benk Dénes és Csenki Attila közös estje Gyömrőn a Hankóban

Napjaink két népszerű humoristája tart közös estet január végén Gyömrőn. A tabuk nélküli, felszabadító másfél óra a begarangozók szerint 18 év felett kötelező. A műsor címe: Időpont: 2020. január 28. (kedd) 19:00 Helyszín: Hankó István Művészeti Központ – Gyömrő Szabadság út 1. Előfellépő: Tóth Edu Bővebb infó, jegyevásárlás 👉 itt.

Bővebben >>

I. Városi Szilveszteri Bál Gyömrőn

Amennyiben lesz elég érdeklődő úgy ebben az évben először kerül megrendezésre az I. Városi Szilveszteri Bál Gyömrőn. Két étterem jobbnál jobb menüsoraiból lehet választani, vacsora után pedig egy fergeteges szilveszteri bálon vehetnek részt akik nem szeretnék otthon tölteni azt a bizonyos estét. Hol? 🍽️ Új Halászkert Étterem 🍽️ Negresco Étterem 🎶 Hankó István Művészeti Központ Mikor? 🥂 2019.12.31. 18:30-tól A gyömrői szilveszteri bál Facebook esemény oldalát 👉 ezen a linken éred el ahol részletes információkat találsz.

Bővebben >>

Mikulás ház a Hankónál

Ezen a hétvégén a gyömrői gyerekek találkozhatnak a Mikulással és manóival! A Hankó István Művészeti Központ előtt felállított Mikulás-lakban ezen a hétvégén (november 30. szombat és december 1. vasárnap) várja a gyerekeket a Mikulás. Ne hagyjátok ki, biztosan nagy élmény lesz a kicsiknek. Addig is 👉 íme néhány érdekes infó a Mikulásról melyek közt lehet hogy Te is találsz olyat amit eddig még nem tudtál. Fotók: Facebook

Bővebben >>

Minden amit a hétfő esti vitáról tudni kell

Mint azt korábban a 2230.hu is megírta a polgármesterjelölti vita a Hankó István Művészeti Központban kerül megrendezésre 2019. október 7-én (hétfőn) este 19 órától. A Signal TV jóvoltából megérkeztek a részletek is. A polgármesterjelöltek 40-40 szimpatizánst hívhatnak meg a vitára, ezenfelül mindössze 60 férőhely biztosított a színházrerem méretéből kifolyólag így ha szeretnéd élőben nézni mindenképpen érdemes ezen szándékod előre jelezni a a Signalnak emailben (signaltv[kukac]signaltv.hu) vagy a facebook oldaluknak írt üzenetben. A vita: 3 témában ütköztethetik elképzeléseiket a polgármesterjelöltek: Az infrastruktúra fejlesztése a következő ciklusban EU-s források felhasználása Saját program…

Bővebben >>

Bödőcs Tibor önálló estje Gyömrőn októberben kétszer is

Korunk egyik legnépszerűbb hazai humoristája Bödőcs Tibor októberben Gyömrőre látogat ráadásul két egymást követő héten is önálló estet tart! 2019 október 21.-én és 28.-án garantált a jó hangulat a Hankó István Művészeti Központban ugyanis Búcsúszentlászló leghíresebb embere tiszteletét fogja tenni és bemutatja “Kolera a Vackor csoportban – Tesztrepülés” című önálló estét. Jegyelővétel a helyszínen és online is lehetséges az előadásokra. Az esemény Facebook oldala az alábbi linken érhető el.

Bővebben >>