Egy tokaji vállalkozó 45 millió forintért vett lisztet mert azt hitte kokain

Csalók szivattak hónapokig egy tokaji vállalkozót, akitől több mint 100 millió forintot csaltak ki.

Az MTI-re ma felkerült hír szerint a a csalók június elején 15 millió forintot vettek át a vállalkozótól 60 ezer darab kábítószernek mondott “bogyó” beszerzésére.

Ezután június végén 45 millió forintért adtak el neki 6 kilógram lisztet melyről azt állították 180 millió forint értékű száz százalékos tisztaságú kokain. Még mintát is vettek az egyik csomagból és azt mondták rá az valóban az aminek látszik.

Júliusban további 3 alkalommal összesen 20 millió forintot csaltak ki a vállalkozótól, szintén drogügylettel kapcsolatban. Így csak a nyáron 80 millió forinttal károsították meg a szegény naív “drogbárót”.

Egyébként mint kiderült a csalás kitervelője F. László korábban már kicsalt a “sértett” vagyonából 23 millió forintot, saját autóinak zálogból való kiváltására, így az okozott kár összesen 103 millió forint.

F. Lászlót és négy társát végül szeptember 5-én fogta el a rendőrség, egy társukat még keresik. A bíróság vasárnap elrendelte mind az öt ember letartóztatását.

De most komolyan, hónapokig hagyta magát szivatni a gyors meggazdagodás reményében úgy hogy volt alapból több mint 100 millió forintja???

Arról sajnos egyenlőre nem érkezett hír mégis hogy derült fény erre az esetre, gondolom nem a sértett ment be feljelentést tenni…

Kapcsolódó cikkek